Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ofereix tallers d’Arts i Oficis en la programació de l’És Nadal!

Els tallers tenen lloc a la plaça Jaume I en horari de matins d’11 a 13h, i de tardes de 17.30 a 19.30h. El dia 5 de gener només es faran en horari de matí.

Ja està en marxa la iniciativa És Nadal!, una proposta d’activitats educatives nadalenques conformat per quatre tallers d’art i ofici. En ells, els infants poden aprendre diferents tècniques plàstiques relacionades amb els oficis de joieria, ceràmica, art i disseny.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, i que encara es podrà gaudir fins els dies 4 i 5 de gener. L’objectiu de l’activitat és demostrar que l’educació va més enllà del que es pot aprendre a l’escola. Ho explica la regidora d’educació de l’Ajuntament, Txell Montserrat.

Els tallers, destinats a infants de 5 a 12 anys, estan distribuïts en 4 carpes, una per a cada taller, i els infants es dividiran en grups de 5 o 6 integrants. Cada taller té una durada de 5 minuts i la proposta culmina amb un
taller final d’estampació d’una bossa de roba en la qual els infants
s’emportaran les diferents peces realitzades als tallers.

L’Ona i la Foix explicaven la seva experiència després de participar als tallers aquest dilluns.

A mateixa plaça Jaume I, on tenen lloc els tallers, també està exposat el Gran Arbre de Nadal, construït de forma col·lectiva per alumnes de 1r i 2n de primària de totes les escoles de Vilafranca. Es tracta d’una estructura metàl·lica de 4m d’alçada, formada per més de mil peces de ceràmica.

Els tallers tenen lloc a la plaça Jaume I en horari de matins d’11 a 13h, i de tardes de 17.30 a 19.30h. El dia 5 de gener només es faran en horari de matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: