Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La recollida de cartes arrenca als barris del Molí d’en Rovira i La Girada

Degut a la situació sanitària, la recollida de cartes es fa aquest any mitjançant bústies a tots els barris.

Degut a la situació sanitària, la recollida de cartes es fa aquest any mitjançant bústies a tots els barris, a la Fàbrica de Joguines, a l’espai Insòmnia i al vehicle de l’estel fugaç Gemínid.

El patge reial Raimon és l’encarregat de fer arribar una bústia itinerant a tots els barris de Vilafranca. Aquesta bústia romàn a l’entrada dels locals dels les Associacions de Veïns i Veïnes, custodiada per dos Guàrdies Reials, uns personatges ben coneguts dels infants perquè cada any acompanyen les carrosses dels tres Reis. D’aquesta manera els infants poden deixar la carta de forma ràpida, evitant la concentració de persones i garantint la distància de seguretat.

La recollida va començar dissabte al barri del Molí d’en Rovira, on l’associació de veïns també ha organitzat un concurs de pessebres. Ho explica el seu president Jordi Junyent.

Junyent espera que els Reis ens portin salut després d’un any 2020 completament marcat per la pandèmia de coronavirus.

La recollida de cartes va continuar diumenge al matí al barri de La Girada.

I seguirà aquest dilluns a la tarda al Poble Nou, demà dimarts a Les Clotes, concretament a L’Escorxador de dos quarts d’onze a dos quarts d’una. També es podran deixar cartes a la bústia reial demà a la tarda a La Barceloneta – Sant Magí, de sis a vuit. El dimecres serà el torn de l’Espirall, en el mateix horari. Al Centre, la bústia arribarà el dissabte de dos quarts de dotze a dos quarts de dues. I, finalment, serà a Sant Julià el dilluns 4 de gener, de sis a vuit del vespre.

Paral·lelament, també es poden deixar les cartes per als Reis a les bústies que hi ha a la Fàbrica de Joguines i a l’espai Insòmnia. Finalment, l’estel fugaç Gemínid compta amb un espai per recollir les cartes en el seu vehicle mentre estigui itinerant pels carrers del Centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: