Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La majoria de comerços de Vilafranca no han obert aquest diumenge de pont

Davant les restriccions sanitàries, els comerciants opten per obrir dimarts, dia entre setmana sense mesures com el confinament municipal.

De manera majoritària, els comerços de Vilafranca no han aixecat la persiana aquest diumenge de pont, preveient la poca afluència de clients en un cap de setmana en què s’han allargat mesures com el confinament perimetral.

Divendres, els comerciants van esperar atents les noves actualitzacions de la Generalitat en matèria de restriccions sanitàries, i un possible alleugeriment de les restriccions que haguessin permès la mobilitat dels clients de la resta de la comarca. En aquest sentit, l’allargament de les mesures ha fet que el gruix del comerç de la Vila opti per obrir aquest dimarts, 8 de desembre.

Tot i la decisió majoritària dels petits botiguers de no obrir diumenge, el Govern de la Generalitat els ho permetia, i també a aquells comerços amb una superfície superior a 300m2. En la vigília del pont, la presidenta del Centre Vila, Marta Vivas, va explicar la decisió d’obrir dimarts.

Vivas també comentava que fixar una data única entre tots els comerciants era complicat, tot i que majoritàriament obriran dimarts.

Un dels comerços que ha decidit obrir dimarts és Teixits Solà. Eli Cano, responsable d’un dels establiments Solà, es mostra esperançada amb què la decisió sigui encertada, i acudeixi un nombre major de clients.

A banda d’algunes franquícies i determinades botigues, el comerç vilafranquí no va obrir aquest diumenge de pont, amb la vista posada en dimarts, per tal que gent de tota la comarca pugui sortir dels seus respectius municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: