Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es commemora el 50è aniversari de la mort de Josep Carner

L’acte va comptar amb un recital poètic i una composició poeticomusical

En l’any que es commemora el 50è aniversari de la seva mort, Òmnium Alt Penedès ha volgut fer un homenatge al poeta, periodista i traductor català Josep Carner. L’acte va tenir lloc el passat divendres al Fòrum Berger Balaguer amb el recital d’una selecció de poemes per part d’un grup d’alumnes de l’escriptor Jordi Llavina i va finalitzar amb una actuació del duet format per Jaume Calatayud i Vicente Monera. Sota el títol ‘Val més cantar que témer i témer que oblidar’, ambdós artistes oferien una composició poeticomusical amb textos del poeta. Abans de l’acte, Jaume Calatayud explicava que ells no se centraven tant en la faceta literària sinó en la seva faceta més personal.

Per part de Jordi Llavina i el seu equip, es van centrar en la faceta més poètica de l’autor i van recitar una antologia de diversos textos des dels més populars als més clàssics passant pel gran tema de l’amor. Llavina recordava que Josep Carner no ha estat dels poetes més populars a Catalunya. Llavina afegia que el 50è aniversari de la seva mort ha se servir per donar a conèixer encara més la seva figura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: