Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CSAPG rep un reconeixement per la gestió de la Covid-19 en la primera onada

A tot l’estat 7 centres han rebut aquest reconeixement a la tasca duta a terme durant la primera onada, que atorga la Federació Internacional d’Hospitals.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ha rebut un reconeixement pel pla d’acció davant la Covid-19, posat en pràctica durant la primera onada de la pandèmia, atorgat per la Federació Internacional d’Hospitals en el marc del programa “Beyond the Call of Duty for COVID-19” (Més enllà de la demanda del deure). El Consorci ha rebut el distintiu després d’una revisió exhaustiva de la candidatura per part d’un comitè internacional format per 16 experts del sector sanitari internacional.

El Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent del Consorci, s’ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement i ha volgut incidir en què la gestió de la pandèmia ha estat i està sent un repte per a tot el sistema sanitari. Des del Consorci es va traçar un pla d’acció vers la covid-19 i van treballar en equip i amb un objectiu comú, donar la màxima resposta possible a la població. Ibáñez remarca que se senten molt orgullosos de rebre aquesta menció. Un reconeixement als professionals dels Consorci que ho estan donant tot per combatre la crisi sanitària.

El Consorci ha estat reconegut juntament amb 100 hospitals de 27 països diferents. A l’Estat Espanyol s’han atorgat 7 reconeixements. A banda del Consorci penedesencs hi trobem la Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, el Consorci Hospitalari de Vic, l’Institut Català de la Salut, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid, el Complex Hospitalari Moisès Broggi, i els Serveis Sociosanitaris de Sant Joan de Déu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: