Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comerç de Centre Vila revifa amb la campanya de Nadal i espera mantenir la dinàmica per Reis

El confinament comarcal, amb la impossibilitat de desplaçar-se fora de l’Alt Penedès, ha influït en aquest augment de les vendes.

Des de l’associació de comerciants Centre Vila valoren positivament la campanya de Nadal. Malgrat les circumstàncies adverses i les restriccions ocasionades per controlar la pandèmia de coronavirus, les vendes han revifat en els dies previs al dia de Nadal i han permès completar una campanya similar a la d’anys anteriors.

El confinament comarcal, amb la impossibilitat de desplaçar-se fora de l’Alt Penedès, i les ganes de no perdre les tradicions d’aquesta època han estat alguns dels factors que han pogut contribuir a la situació.
Ho explicava la presidenta de Centre Vila Marta Vivas.

Vivas explicava que, tot i que la gent sol anar a última hora per fer les compres nadalenques, el cap de setmana de la Fira del gall ja van tenir molt bones sensacions. Era el primer en què es podia sortir del municipi i, per tant, molta gent de la comarca va aprofitar per fer les seves compres.
Ara caldrà veure com evoluciona la situació de cara a la campanya de Reis.

Un altre element que està contribuint a dinamitzar el comerç de proximitat són les campanyes promogudes tant en l’àmbit municipal com en l’àmbit de la pròpia associació. Vivas destacava l’impuls que han suposat els Vilafrancs pel comerç local.

Des de Centre Vila també tenen en marxa una campanya especial en la qual sortejaran 5.000 euros en 25 targetes regal entre la seva clientela.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: