Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Masia-Celler com a recurs enoturístic al cicle del CEPvi  i l’Escola d’Enoturisme

La Masia-Celler com a recurs enoturístic al cicle del CEPvi i l’Escola d’Enoturisme

“La Masia-Celler com a recurs enoturístic” obrirà el cicle de tertúlies del CEPvi i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya per al curs 2020-21.

La Masia-Celler com a recurs enoturístic serà el primer tema de debat del nou cicle de tertúlies intercongressuals Paisatge, patrimoni cultural i enoturisme que organitza el Centre d’Estudis del Paisatge Vivitinícola amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.
La primera tertúlia, que tindrà lloc el dimarts 10 de novembre a les 19 h, es farà en format virtual i comptarà amb Ernestina Torelló, propietària del celler Torelló Vitivinicultors, Ester Tous, copropietària del celler Eudald Massana Noya, Rosa Aguado, gerent del celler Can Ràfols dels Caus, Ferran Mulet, propietari del celler Mulet Vitivinicultors i membre de Joves Viticultors. Per poder participar com a públic, cal inscriure’s a través de la web de l’Escola d’Enoturisme, www.escolaenoturisme.vilafranca.cat
La introducció a la sessió la farà el sociòleg i professor de l’Escola d’Enoturisme Lluís Tolosa, amb l’objectiu de remarcar el valor de la masia com a espai històricament destinat a l’elaboració de vi. La masia és un element fonamental en el paisatge vitivinícola català. Per això, tots els ponents explicaran com viuen la masia i quin ús en fan com a recurs enoturístic o per fer promoció dels seus productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: