Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es reprogramen espectacles de Cal Bolet i l’Auditori, a causa dels aplaçaments per la Covid

Es reprogramen espectacles de Cal Bolet i l’Auditori, a causa dels aplaçaments per la Covid

Alguns espectacles s’han pogut reprogramar, i un s’han cancel·lat definitivament. Caldrà tornar a comprar les entrades, ja que se’n retorna l’import per tornar a omplir els aforaments.

A causa de les restriccions aplicades amb motiu de la Covid-19 s’han hagut de cancel·lar alguns dels espectacles programats al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal. Així, ‘Mixed Bill’ de la companyia Ballet de Barcelona s’ha reprogramat per el 2 de maig de 2021 al teatre Cal Bolet. L’espectacle ‘El circ dels impossibles’ del Mag Stigman, organitzat per la Xarxa de Vilafranca s’ha previst per el 20 de desembre d’aquest any.

D’altra banda, l’espectacle ‘Jorn’ està pendent de poder confirmar una nova data; i ‘Mili KK’ ha quedat cancel·lat.

Per tant, davant d’aquestes modificacions i cancel·lacions es procedirà a fer la devolució per algunes espectacles. De ‘Mixed Bill’ i ‘Mili KK’ es retornaran totes les entrades; i en el cas de l’espectacle infantil ‘El circ dels impossibles’ es retronarà a les persones que ho sol·licitin, al correu electrònic . Per ‘Jorn’ s’està a l’espera de tenir una nova data per decidir quina acció s’emprèn.

Les persones que van comprar les entrades per internet se’ls farà el retorn de manera automàtica a la targeta utilitzada per fer el pagament. En el cas de les entrades adquiries a taquilla i pagades en metàl·lic caldrà acostar-se al teatre i presentar les entrades. Si es va fer el pagament amb targeta s’abonaran directament a la targeta.

Les entrades de l’espectacle ‘Mixed Bill’ no seran vàlides per a la data reprogramada. I les persones interessades les hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: