Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes d’octubre han continuat augmentant els registres d’aturats a la comarca

Amb data a 31 d’octubre els registres d’aturats a l’Alt Penedès han tancat amb 6.412 persones, 176 aturats més que al setembre, i amb una taxa d’atur registral del 12’1%.

A Vilafranca l’atur crei en 92 persones, arribant als 2.611 aturats el mes d’octubre. A Sant Sadurní l’atur augmenta en 24 persones amb un total de 591 aturats. A Santa Margarida i els Monjos hi ha 469 aturats, amb un increment de 7 persones més respecte del setembre i a Gelida l’atur es redueix en una persona en el darrer mes amb 472 aturats.
Si es miren les dades de forma interanual, és a dir comparant les del mes d’octubre del 2019 amb les del mes d’octubre d’aquest any, observem com l’atur a l’Alt Penedès ha crescut en 1.067 persones.

D’altra banda en finalitzar l’octubre es comptabilitzen 484.559 persones aturades registrades a les oficines de Treball de Catalunya, això són 6.358 més que al setembre. Es tracta d’un mes en què l’atur ha crescut sempre des de 2008, sent en aquesta ocasió l’increment més moderat. Ara bé, en les dades d’atur no estan incloses les persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació, en no ser considerades dins la classificació d’atur registrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: