Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones es concentren per rebutjar les intervencions de la Guàrdia Civil

Les entitats independentistes van convocat aquest dimecres al vespre una concentració a la Plaça de la Vila de Vilafranca

Aquest dimecres a les dos quarts de nou del vespre, un centenar de persones es van concentrar a la Plaça de la Vila, convocades per les entitats independentistes, per mostrar el seu rebuig a les operacions de la Guàrdia Civil que es van fer a diversos punts de Catalunya, també al Camp dels Rolls de Vilafranca.

Només començar, representants de les entitats van llegir un manifest de manera conjunta que demanava la fi de la repressió i la llibertat de les persones detingudes.

Després de la lectura del manifest, els Músics per la Llibertat van interpretar, un dia més, el Cant dels Ocells, l’Estaca i Els Segadors. L’acte va acabar amb crits de ‘Prou repressió’ i ‘Independència’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: