Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní ofereix subvencions per a empreses i nous autònoms

L’Ajuntament de Sant Sadurní ofereix subvencions per a empreses i nous autònoms

El termini per presentar les sol·licituds és el 30 de novembre, i volen incidir en la cohesió social i fomentar l’ocupació.

Fins al 30 de novembre empreses, autònoms i nous autònoms de Sant Sadurní poden sol·licitar subvencions, mitjançant el procediment de concurrència competitiva. Concretament es tracta de subvencions per a la contractació durant el 2020 de persones aturades del municipi per part d’empreses i autònoms; i subvencions a les quotes d’autònom durant l’any en curs, sempre que es compleixen els requisits especificats a les bases.

La finalitat d’aquestes subvencions és incidir en la cohesió social, fomentant l’ocupació de les persones desocupades i la seva inserció laboral en el teixit empresarial, la restauració i el comerç de Sant Sadurní.

Es poden consultar els dubtes i ampliar informació al Centre de Serveis a les empreses Nexes per correu electrònic o al tel 931185195.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: