Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gedia és l’altra cara de la moneda de la situació de desindustrialització que viu la comarca

Malgrat la greu afectació per la Covid-19, Gedia ha tirat endavant amb el pla estratègic que va iniciar fa uns 3 anys

En una situació com l’actual, amb la incertesa provocada per la pandèmia del coronavirus i amb el sector industrial del Penedès molt afectat per EROS i tancaments, la companyia Gedia Espanya, ubicada als Monjos, es troba en ple procès d’expansió. El director general de Gedia, David Martin, explicava que, malgrat la greu afectació de la Covid-19, ells han tirat endavant amb el pla estratègic que van iniciar fa uns 3 anys.

Fa més de 20 anys que Gedia opera subministrant components metàl·lics d’alta tecnologia a diferents marques automobilístiques. I des de fa 3 anys estan invertint també per a adaptar-se a les noves tecnologies que van sorgint dins del sector.

A més, actualment Gedia està ampliant les seves instal·lacions amb una nova planta on se situarà una línia d’estampació en calent, entre altres tecnologies. Per a fer realitat aquest creixement l’empresa compta amb un pla d’inversions de més de 30 milions d’euros. Entre les previsions de la companyia destaca també la creació de més de 50 llocs de treball durant l’any 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: