Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Finalitza la retirada de l’amiant de la coberta del pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní

Finalitza la retirada de l’amiant de la coberta del pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní

La previsió és que aquest dissabte finalitzin aquests treballs per tal de retirar l’amiant de la coberta del pavelló de l’Ateneu i que han comportat restriccions als veïns per poder obrir finestres.

Aquest dissabte està prevista la darrera jornada dels treballs per treure l’amiant de la coberta del pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní, que s’ha estat duent a terme durant els darrers dies i que ha implicat restriccions en l’obertura de finestres i portes per als veïns de la zona propera a l’interior de l’illa.

A les 3 de la tarda està previst que finalitzi aquesta actuació que s’ha realitzat amb un estricte control per tal d’evitar qualsevol risc per a la salut. Els resultats obtinguts pel Laboratori Homologat en les diverses mesures preses de partícules d’amiant en l’aire obtingudes fins al moment han estat correctes. La intervenció ha permès retirar i eliminar fins a 2.400 m² de planxes de fibrociment que contenien amiant en la seva composició.

Després d’aquesta actuació es continuarà avançant en les obres de rehabilitació del pavelló, que van començar al setembre, seguint amb normalitat amb el procés d’execució establert al projecte.

L’Ajuntament de Sant Sadurní agraeix l’esforç i comprensió dels veïns durant els dies en què s’ha prolongat aquesta actuació. Per a qualsevol incidència els veïns poden adreçar-se al telèfon de l’Ajuntament 93 891 03 25.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: