Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns d’Avinyonet han recollit signatures reclamar una solució

Veïns d’Avinyonet han recollit més de 1400 signatures per acompanyar la reclamació d’una solució pel problema d’ocupes davant de l’escola.

Al voltant d’una cinquantena de veïns d’Avinyonet es van reunir davant de l’escola el divendres a la tarda, mentre a dins del centre s’estava fent la reunió d’urgència per tractar dels problemes de convivència generats per els ocupes.
La regidora de Joventut, Laia Ràfols, els acompanyava per recordar que la bala que va foradar una finestra de l’escola la setmana passada va ser la gota que va fer vessar el got, però que el problema s’arrossega des de fa un any.
L’ajuntament porta mesos reclamant una solució sense rebre resposta. L’Ampa va entrar a dins de la reunió un document amb la signatura de més de 1400 veïns d’Avinyonet. Entre les veïnes que recolzen l’acció de protesta hi ha la jutgessa de pau del municipi, Victòria De Pasqual.
Els ocupants dels sis habitatges que hi ha davant de l’escola són membres d’una mateixa família que ha generat problemes de convivència a altres municipis de la comarca.
Cansats d’aquesta situació els veïns no van dubtar la setmana passada en organitzar-se i donar suport a l’Ampa i a la direcció de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: