Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix crearà un Consell de Poble i un Consell d’Infància i Adolescència

Torrelles de Foix crearà un Consell de Poble i un Consell d’Infància i Adolescència

Aquest dimarts es va celebrar el ple corporatiu ordinari de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, corresponent al mes de setembre.

La sessió va servir per aprovar el reglament del Consell de Poble i el Consell d’Infància i Adolescència, dos nous espais per al foment i l’impuls de la participació ciutadana municipal.

A més de diverses qüestions de l’àmbit econòmic, com l’aprovació del compte general de l’exercici 2019 de l’Ajuntament, el plenari també va donar compte i aprovar d’altres assumptes, com les festes locals per l’any 2021, que seran el 25 d’agost i el 8 de setembre, o la xifra del padró d’habitants a data 1 de gener de 2020, que és de 2.398 habitants.

A la part final es va renovar el conveni amb el Servei Català de Trànsit, i dues mocions, la primera en suport al futur industrial de la vegueria Penedès, en una resolució presentada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès; i una segona per la suficiència financera dels ens locals per tal de poder fer ús dels romanents financers, des de l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: