Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Roser Serra presenta ‘Eres literatura, literatura de la buena’ a L’Agrícol

Roser Serra presenta ‘Eres literatura, literatura de la buena’ a L’Agrícol

Roser Serra, dirigida per Toni Reguerio, posa en escena ‘Eres literatura, literatura de la buena’, un recital literari d’uns textos inèdits on l’autora, anomenada Lilith, vol mantenir l’anonimat.

L’acte es farà aquest divendres, a tres quarts de nou del vespre al Centre Artístic Penedès L’Agrícol de Vilafranca. No és necessari reserva. L’acte compta amb el suport de la Secció literària de L’Agrícol.

El dissabte, 3 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, el recital es presentarà a l’HD Riudebitlles. Per assisitr-hi cal fer reserva prèvia al correu electrònic .

Roser Serra, autora del conte ‘Tupinamburga, la remeiera’ i gerent de l’empresa de serveis turístics Gust a Terra va rebre el diari que li va cedir la Lilith amb la única condició de mantenir l’anonimat. Adaptant els textos ha fet aquest recull per poder donar veu a uns relats que son pura literatura. L’actor Toni Regueiro ha estat qui s’ha encarregat de la direcció artística perquè els escrits prenguin vida pròpia.

Lilith, pseudònim de l’autora de l’obra, ha compaginat la seva vida amb una relació secreta que l’ha mantingut viva i motivada per sobreviure a la rutina. Ara, a la jubilació ha cedit secretament el seu diari perquè no li trobin els seus familiars i descobreixin que “el pecat” a vegades no és tan terrible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: