Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reacció als fets de l’escola d’Avinyonet

S’ha convocat una reunió amb representants del Mossos i d’Educació per parlar de la problemàtica a l’escola d’Avinyonet.

El ressò mediàtic que han tingut les queixes de l’escola d’Avinyonet per la problemàtica de convivència que generen els ocupants d’uns habitatges que hi ha davant del centre ha tingut efecte. Recordem que un forat de bala a la finestra i l’impacte de la mateixa en una pissarra electrònica van ser dimarts la gota que va fer vessar el got. I que l’Ajuntament i la direcció de l’escola van anunciar la voluntat de no obrir el centre el proper 14 de setembre, primer dia del curs. El ressò d’aquests fets ha generat una reacció immediata per part de la Generalitat. Aquest divendres a la tarda hi ha prevista una reunió a l’escola amb el director general dels Mossos d’Esquadra i la directora territorial del departament d’Educació de Barcelona Comarques. A la reunió hi participarà la direcció de l’escola, tot el consistori d’Avinyonet i l’Ampa del centre. Per el que hem pogut saber s’està fent una recollida de signatures al poble i no es descarta una manifestació davant de l’escola a l’hora de la reunió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: