Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ampa, l’ajuntament d’Avinyonet i l’escola es mostren satisfets de la reunió de divendres

Del resultat de la reunió es garanteix iniciar el curs el proper 14 de setembre amb mesures de seguretat.

Després de més de dues hores de reunió entre responsables polítics, de l’escola, d’Educació i dels Mossos d’Esquadra, divendres a la tarda es va acordar l’obertura de l’escola d’Avinyonet del Penedès amb normalitat el primer dia del curs, el proper dilluns 14 de setembre. El ressò mediàtic de la setmana passada per les queixes veïnals, de l’escola i de l’ajuntament per la problemàtica de convivència que generen els ocupants d’uns habitatges que hi ha davant del centre va tenir efecte. Un forat de bala a la finestra i l’impacte de la mateixa en una pissarra electrònica van ser la gota que va fer vessar el got. L’Ajuntament i la direcció de l’escola havien anunciat la voluntat de no obrir el centre fins que no es resolgués la situació. Després de la reunió la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Educació Barcelona-comarques, Montserrat Domingo, assenyalava l’inici de l’activitat escolar amb seguretat garantida.
L’alcalde d’Avinyonet, César Herraiz, es mostrava satisfet del resultat de la reunió, perquè l’objectiu principal era trobar la solució de seguretat.
El director general dels Mossos, Pere Ferrer, es va comprometre a establir un dispositiu amb diversos agents per a l’inici del curs. Ferrer també explicava quines gestions s’han fet les darreres setmanes per resoldre la situació.
Davant de les explicacions que van oferir els responsables de la policia catalana des de l’Ampa es confia en trobar una solució definitiva a la problemàtica en les properes setmanes.
Des de l’entitat representant dels pares i mares de l’escola exposaven que després de la reunió estan una mica més tranquils i esperançats en trobar una solució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: