Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de Bosch segueixen amb les negociacions i es reuneixen amb Miquel Iceta

La plantilla segueix insistint en que es retiri l’ERO.

Aquest dimarts el Comitè d’Empresa i la direcció de Robert Bosch es reunien per seguir amb les negociacions. Una reunió que ha finalitzat al vespre amb les mateixes sensacions que ha començat i sense arribar a cap acord. Coincidint amb aquesta reunió, aquest dimarts al matí, la plaça Joan Peiró de Barcelona acollia una concentració de treballadors i treballadores de l’empresa Robert Bosch de Castellet just davant de l’hotel on es produïa la reunió. La plantilla s’ha mostrat molt dolguda per com la direcció de l’empresa està gestionant tot plegat. És el cas de la Carme Via que porta gairebé 30 anys treballant-hi.

Per la seva banda, l’Isi Morales, un altre treballador, explicava que l’únic que demanen és poder mantenir la seva feina. La plantilla està indignada perquè creu que darrera el tancament de la planta de Castellet i la Gornal hi ha un deslocalització cap a Sèrbia. Creuen que els treballadors estan sobradament preparats per encarar una nova etapa i critiquen els responsables de la companyia per incompliment de contracte quan se’ls va assegurar que invertirien en la planta per garantir-ne el futur.

Les negociacions continuaran els propers dies. Aquest dimecres el comitè d’empresa es reuneix amb el socialista Miquel Iceta en la seva visita a la comarca. Dijous es reuniran amb la Conselleria de Treball i la propera setmana tornaran a seure amb les conselleries de treball i empresa. Probablement després d’aquestes trobades, hi haurà una darrera a nivell europeu amb la direcció d’Alemanya. La plantilla segueix insistint en que es retiri l’ERO.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: