Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els putxinel·lis van protagonitzar el darrer espectacle del cicle Paraules al Claustre i +

Diumenge la companyia de titelles Micro Troupe, formada per Elena Mesa i Joan Gispert, va oferir el seu darrer muntatge de titelles que es centra en les figures dels trobadors del segle XII.

Trobairiz ens descobreix la figura de Beatriu, la comtessa de Dia, que s’atreveix a cantar l’amor, entre els típics jocs d’amagatotis de castellet, embolics poètics i garrotades cavalleresques.

La tècnica teatral de l’espectacle era la de la utilització de putxinel·lis, concretament de guant del tipus català que fan la seva interpretació des d’un castellet amb un senzilla, però completa escenografia. L’argument d’aquest espectacle implicava molta participació del públic familiar a qui anava adreçat l’espectacle.

Des de la companyia també ens explicaven que malgrat viure moments complicats i d’incertesa durant el confinament, a mesura que van fent directes es tornen a carregar d’energia.

Aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, hi ha una nova proposta familiar. En aquest cas serà al Claustre dels Trinitaris. Es tracta de ‘Peix’ de la companyia la companyia Hotel Iocandi, reconeguda amb el Premi Zirkòlika ens proposa un viatge humorístic ple de reflexió.

L’obra és un divertit viatge cap a les profunditats de tots nosaltres, una reflexió sobre la poètica de l’absurd i el pallasso, la lluita de poders, el turisme i la buidor. L’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: