Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició fotogràfica ‘L’atzar és breu’, de Toni Moreno, arriba al claustre de Sant Francesc

L’exposició fotogràfica ‘L’atzar és breu’, de Toni Moreno, arriba al claustre de Sant Francesc

El dijous 16 de juliol a les 8 del vespre s’inaugura al claustre de Sant Francesc l’exposició ‘L’atzar és breu’ del fotògraf Toni Moreno. Tot seguit hi haurà un recital del poeta Enric Casasses.

Continuant amb les activitats culturals del Cicle Paraules al Claustre i +, la Sala Fosca del claustre de Sant Francesc acollirà l’exposició ‘L’atzar és breu’ del fotògraf Toni Moreno.

L’exposició inclou retrats d’una seixantena de poetes com Francesc Parcerisas, Cèlia Sànchez-Mústic, Joan Margarit, Àlex Susana, Lluís Solà, la vilafranquina Anna Gual i el darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Enric Casasses Figueres, entre molts d’altres.

Justament aquest darrer, per complementar l’acte inaugural de l’exposició, farà un recital de versos i proses dels darrers temps.

L’accés a l’acte i inaugural i recital poètic d’Enric Casasses és gratuït, però l’aforament és limitat per la qual cosa cal fer reserva prèvia escrivint un correu a l’adreça: .

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 16 d’agost en horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: