Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia Freixenet supera el Manlleu a les faltes directes classificant-se per semifinals

Els homes de l’equip de Ferran López van haver de treballar molt aquest dimarts al vespre a Vic per superar el Manlleu en els quarts de final de l’Hoquei Lliga Catalana.

Els sadurninencs, favorits sobre el paper, es van avançar al minut quatre amb un penal transformat per Xavi Costa que semblava encarrilar bé el partit, però no va ser així. Biel Pujadas va fer l’empat al minut 10 i Costa, al 19, va enviar un llançament de penal al ferro. Per la seva banda un Manlleu sense complexos va aprofitar una directa al minut 22 per anotar mitjançant Pol Molas i capgirar el marcador.
La represa no va començar favorable als interessos dels de Sant Sadurní que van veure com al minut 29 Biel Pujadas feia el 1-3 amb una rematada acrobàtica. Els dos equips van seguir atacant però van desaprofitar ocasions a bola aturada. Al minut 42, Costa va retallar distàncies i a quatre segons pel final, quan semblava que el Manlleu tenia a la victòria a tocar, va aparèixer el capità Aleix Esteller aprofitant un refús dins l’àrea i forçar una pròrroga que va acabar sense més gols. A la tanda de faltes directes Pol Manrubia, Adrià Ballart i el mateix Esteller van anotar pel Noia Freixenet mentre que pels quadribarrats només ho van fer Molas i Dídac Alonso.
Els del la Capital del Cava disputaran una de les semifinals aquest dijous, 3 de setembre, davant l’Igualada que es va desfer del Calafell per 4-2 en un igualat partit que no es va decidir fins al final. Per altra banda, el Barça, botxí del Taradell buscarà un bitllet per la final davant el Caldes, que es va desfer del Girona a també a la tanda de faltes directes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: