Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia Freixenet elimina el Vendrell i passa als quarts de la Lliga Catalana

El Pavelló Municipal de Torrelavit va acollir dissabte la tornada dels quarts de final de l’Hoquei Lliga Catalana on els dos equips arribaven amb l’empat a tres de dimecres al Vendrell.

Com en aquella ocasió, es va poder veure un joc intens amb aproximacions a les dues porteries i va ser l’equip visitant qui es va avançar al minut tres amb un gol de Roc Llisa. El Noia Freixenet no va tardar en reaccionar i, aprofitant la superioritat per una targeta blava a Xavi Crespo, Aleix Esteller va fer l’1-1 rematant una assistència d’Adria Ballart al segon pal. Al minut nou el mateix Ballart va capgirar el marcador amb un potent llançament des de mitja pista i Xavi Costa va fer el tercer amb un xut creuat que va rebotar amb Gerard Miquel per superar a Àlvaro Sheda. Martí Zapater, que va ser l’escollit per Ferran López sota els pals, va aturar una falta directa per blava a Ballart, però no va poder fer res perquè Miquel retallés distàncies al minut 11 aprofitant el “Power Play”. A les acaballes de la primera meitat el Noia Freixenet hauria pogut deixar el partit ben encarrilat al descans, però ni Costa ni Pol Manrubia van poder transformar des del punt de penal. A la represa els de la Capital del Cava van imposar els seus galons. Esteller en un contraatac i Roc Pujades, amb una magistral execució de falta directa, van col·locar el 5-2 a l’electrònic. El mateix Pujadas hauria pogut ampliar distàncies però no va poder tornar a batre Sheda de falta directa.
Tampoc Roc Llisa al minut 35, que va topar amb un segur Zapater sota els pals però, just després, Jordi Ferrer aprofitava el refús del travesser en una directa executada per ell mateix per fer el sisè gol dels locals. Gerard Miquel, per la seva banda, va tornat a retallar distàncies pel Vendrell amb el 6-3, resultat que ja no es va moure.
L’eliminatòria acaba amb un resultat global de 9-6 i dóna al Noia Freixenet el passi pels quarts de final de la competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: