Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Barça es va endur la Lliga Catalana

El Noia Freixenet va arribar a dominar al principi de la segona part per 3-1 però el Barça va capgirar el marcador en una vibrant final de la Lliga Catalana d’hoquei.

No va poder ser. L’equip de la Capital del Cava va fer suar el Barça però el potencial dels blaugrana, que es va permetre el luxe de deixar a la grada l’ex-jugador del Noia Freixenet Sergi Llorca, es va acabar imposant al final de la segona part i li va permetre revalidar el títol de la Lliga Catalana.
L’inici de la final va ser elèctric, amb un Barça molt ofensiu i un Noia Freixenet molt sòlid en defensa que va fer esperar els gols fins al final de la primera part. Pablo Àlvarez va fer avançar el Barça al minut 20 però immediatament Jordi Ferrer va empatar pels sadurninencs amb un llançament llunyà que va fer pujar l’1-1 amb el que es va arribar al descans.
A l’inici de la segona part el partit es va tornar boig. Només començar, Roc Pujadas va desbordar la defensa blaugrana per desfer l’empat i, sense temps per celebrar-lo, el mateix Pujadas va assistit Ferrer en un letal contraatac per fer el 3-1 a favor del Noia. Joao Rodrigues va empatar a tres amb un doblet i Pau Bargalló va capgirar el marcador sorprenent Xus Fernández per darrera la porteria quan tot just havien passat cinc minuts des de la represa. El Noia Freixenet va buscar la manera d’empatar però el cinquè gol blaugrana, obra de Matías Pascual al minut 35, va ser un gerro d’aigua freda pels homes de Ferran López. Àlvarez al 37 ampliava distàncies i Pascual va fer el definitiu 3-7 al minut 48.
Va ser un càstig excessiu per a un Noia Freixenet batallador que es va quedar a les portes de la seva segona Lliga Catalana i que ara li toca seguir amb la seva preparació per començar a competir a l’Ok Lliga d’aquí a tres setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: