Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres de remodelació del pavelló de l’Ateneu

Comencen les obres de remodelació del pavelló de l’Ateneu

La durada prevista és d´uns quatre mesos i es tancarà l’accés al recinte i a la zona d´aparcament.

Aquest mes de setembre s´han posat en marxa les obres de remodelació i condicionament del pavelló de l’Ateneu, per tal de dotar a la instal.lacions de les mesures de seguretat i protecció contra incendis, donant així compliment a les disposicions i normatives legals per continuar celebrant-hi activitats i la pràctica esportiva.

L’actuació compta amb un pressupost de licitació de gairebé 550.000 euros i una previsió d’execució que ronda els quatre mesos. Durant aquest període es tancarà l’accés al recinte, incloent el pavelló i la zona d´aparcament. Aquesta circumstància ha provocat que el club esportiu Noia Freixenet hagi hagut de desplaçar la seva activitat i competicions a d’altres instal.lacions de municipis veïns.

L’actuació al pavelló de l’Ateneu preveu el reforç de l’estructura, la retirada de tots els components d’amiant i la substitució de l’actual coberta de fibrociment. També s’incorporarà la ignifugació de l’estructura de coberta i s’instal·larà un sistema de detecció, alarma i prevenció d’incendis, amb controls de fums i mecanismes a les portes d´emergència. L’obra també preveu millores en l´àmbit de l’eficiència energètica i de qualitat ambiental, com la instal.lació de lluernaris per aportar més llum natural a l’interior del pavelló

Aquest estiu l’assemblea de socis de l’Ateneu va aprovar la cessió d’ús a l’Ajuntament de Sant Sadurní per un període de 51 anys, un acord que ha permès destinar una subvenció de la Diputació a aquest arranjament del pavelló, tan necessari per garantir la continuïtat i viabilitat de la instal.lació.

En una segona fase d’obres es milloraran d’altres aspectes com l’accessibilitat, que permetran recuperar el pavelló com a espai per a la celebració d’activitats socials i culturals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: