Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
AMPERT rep un donatiu de 6.000 € de l’obra social ‘La Caixa’

AMPERT rep un donatiu de 6.000 € de l’obra social ‘La Caixa’

Els diners els destinarà Ampert al manteniment del servei de transport i acompanyament a les persones que reben tractament de radioteràpia.

Aquest dimecres 16 de setembre, Ampert ha rebut de l’Obra Social ‘La Caixa’ un donatiu per un import de 6.000 €, per a donar suport i continuïtat al projecte de transport i acompanyament que ofereix l’associació a tots els penedesencs que han de rebre tractament de radioteràpia.
L’acte ha tingut lloc a l’oficina store de Vilafranca i ha comptat amb l’assistència de representants de l’entitat financera, i Gemma Sivill i Joan Ríos, com a membres de la junta d’Ampert.
Amb la signatura d’aquesta col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’, Ampert destinarà aquest import al servei de transport diari de malalts oncològics de l’Alt Penedès que reben tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.
Des d’Ampert es pretén promocionar i col·laborar en accions de benestar social de serveis assistencials, amb especial atenció a col·lectius o a persones amb dificultat per les seves malalties.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: