Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Viquet. Els orígens del vi i el cava’ vol atraure el públic autòcton i familiar

La proposta ‘Viquet. Els orígens del vi i el cava’ vol atraure el públic autòcton i familiar als museus i centres d’interpretació relacionats amb la vinya i el vi del Penedès

‘Viquet. Els orígens del vi i el cava’ és una proposta de descoberta de la riquesa cultural i patrimonial al voltant de la vinya, el vi i el cava del Penedès. La iniciativa va ser presentada fa unes setmanes al Vinseum.

Aquest pac conjunt permet visitar a un preu únic de 15 euros per persona el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, el Centre d’Interpretació del Cava La Fassina de Sant Sadurní d’Anoia, el Centre d’Interpretació DO-Vinífera d’Avinyonet del Penedès, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Olèrdola i el Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

La proposta està especialment adreçada a un perfil de visitant de proximitat, de l’àmbit de Catalunya, i permet fer-se una idea de la importància del vi i la vinya al territori penedesenc a través de les diferents perspectives que ofereixen els cinc equipaments.

El preu de 15 euros i el fet que els menors acompanyants tinguin l’entrada gratuïta fa la proposta especialment interessant per al públic familiar.

El funcionament del Viquet és senzill: en el moment de la compra, l’usuari rep un desplegable que inclou informació dels cinc establiments, així com un mapa amb la seva localització. A partir de la primera visita, l’usuari disposa d’un any per visitar tots els establiments. A mesura que visiti els diferents espais el seu passaport s’anirà segellant fins a completar la ruta. Pel que fa a l’ordre de visita, és indiferent.

El Viquet es pot adquirir a cadascun dels equipaments o en línia a través del web entrades.vinseum.cat.

Si es completa la proposta en el termini establert, cada visitant obtindrà un obsequi ben especial: una ampolla de vi, cava o malvasia del municipi, i entrades i descomptes a activitats programades pels espais organitzadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: