Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per primer cop se celebra el mercat del dissabte coincidint amb l’inici de Festa Major

La pluja, però, ha fet que avui a diferència d’altres dissabtes hi hagués menys parades a Vilafranca i menys afluència de públic.

El dia 29 d’agost estem acostumats a veure la part central de la Rambla de Sant Francesc acordonada per a fer petar al tronada que dóna inici a la Festa Major. I, si cau en dissabte, mai se celebra el mercat de Vilafranca. Enguany, però, ha estat diferent i hem vist una imatge insòlita amb les parades del mercat muntades a la Rambla i a la plaça de la Vila. Els paradistes que venen de fóra com és cas del Joaquin Ortega han aprofitat avui per presenciar un dels actes de la Festa Major de Vilafranca, encara que sigui de manera simbòlica.
Per a l’Astrid Garcia, una paradista de verdura de la plaça de la Vila, ha estat totalment al contrari. És vilafranquina i cada any pot gaudir de la més típica. Enguany ha hagut de veure des de la seva parada la tronada aèria situada al terrat de l’Ajuntament.
La pluja, però, ha fet que avui a diferència d’altres dissabtes hi hagués menys parades a Vilafranca i menys afluència de públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: