Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paradistes del mercat dels dissabtes a Vilafranca continuen patint els efectes de la Covid-19

El mes d’agost acostuma a ser un temps complicat també per els mercats com el de Vilafranca, ja que hi ha molta gent que fa vacances i per tant es registra menys moviments.

A aquest fet habitual cal afegir-hi les condicions excepcionals d’enguany amb totes les mesures per la pandèmica. Recordem que en els moments més durs el mercat es va suspendre i que després mica en mica va anar recuperant parades, amb ubicació de nous espais, fins que el dissabte 27 de juny va recuperar totes les parades, però amb una nova disposició ocupant també la rambla de Nostra Senyora.
Aquest dissabte, 15 d’agost, tot i ser dia festiu, hi va haver mercat. Més tranquil del que és habitual, fins i tot al mes d’agost.
Els paradistes apunten que des del mes de març que han patit greument les conseqüències d’aquesta situació de pandèmia.
En els moments més durs del confinament, fins i tot les parades d’alimentació ho van passar molt malament.
El fet que tot i ser festiu aquest dissabte hi hagués mercat a Vilafranca ha suposat un recolzament als paradistes, que mica en mica van recuperant vendes.
Malgrat tot no ha estat un dissabte de grans vendes, perquè hi havia menys gent del que és habitual.
A més d’aquest dissabte passat, l’Ajuntament ha informat també que el dissabte 29 d’agost, com que no se celebren actes de la Festa Major al carrer, també se celebrarà el mercat amb normalitat. I el dimarts 1 de setembre també hi haurà mercat no sedentari a La Pelegrina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: