Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acord entre el Vilafranca i el Lleida de futbol ja és oficial i presentat en societat

El Vilafranca i Lleida Esportiu han signat un contracte de filiació per una temporada, amb el propòsit de que sigui més extens a benefici de les dues entitats.

Joan Soler acumula 7 anys com a president, una etyapa llarga que l’ha desgastat.
Parlava d’aquesta filiació.
El club vol fer un canvi de filosofia, de fet, en paraules de Soler ‘’nostre projecte esportiu no anava de la mà de l’esportiu’’.
Un dels temes estrella, era parlar del trencament de filiació amb la FE Atlètic Vilafranca, en aquest apartat va ser molt clar.
Fa un parell de mesos, el reusenc Gerard Escoda es va incorporar al Lleida Esportiu com a Director d’Operacions i compartirà tasca amb la de Director Tècnic del Vilafranca.
Parlava dels beneficis pel degà penedesenc.
A partir d’aquesta temporada, el Lleida Esportiu podrà utilitzar fina a 66 jugadors, els 22 del primer equip, del Vilafranca i del Lleida Esportiu B que milita a Segona Catalana.
El tècnic Ivan Moreno iniciarà la setena temporada a la banqueta del Vilafranca.
Parlava de la situació actual.
També si va acostar Anna Doblas, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca com una manera de fer costat al projecte.
A l’àmbit esportiu, l’equip ha ajornat l’inici dels entrenaments fins que no hi hagi un protocol sanitari clar.
Per tant, la presentació dels nous fitxatges, la pretemporada o l’inici i sistema de competició de la lliga, estan en punt mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: