Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa instal·la dos punts de recàrrega per als seus vehicles elèctrics i híbrids a la comarca

Aquests dos punts formen part d’una xarxa de vuit en total que la companyia elèctrica ha instal·lat a subestacions de les comarques de l’Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat.

Ho ha fet coincidint amb la renovació de la seva flota de vehicles i en el marc d’una prova pilot per evitar les emissions de CO2 en els desplaçaments dels seus operaris.

L’objectiu és que els operaris puguin carregar la bateria dels automòbils mentre fan treballs d’operació i manteniment de les instal·lacions elèctriques.

Es tracta d’una prova pilot, única a Catalunya i a la resta de l’Estat, que té com a objectiu afavorir la mobilitat sostenible entre les tres comarques.

La ubicació dels punts de recàrrega s’ha escollit en funció de la distància fins a la base o fins a altres subestacions, així com de l’orografia del terreny, de manera que puguin cobrir-se els desplaçaments entre les tres comarques i garantir la mobilitat amb el mínim de petjada ecològica.

En concret, s’ha col·locat aquest tipus d’infraestructures a les subestacions elèctriques d’Abrera, Begues, Cervelló i Sant Just Desvern, al Baix Llobregat; a Vilafranca i Subirats, a l’Alt Penedès, i a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. També s’hi ha afegit la subestació de Castellbisbal, al Vallès Occidental, per la seva proximitat i com a zona de transició cap al Baix Llobregat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: