Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca engega una campanya de suport al comerç que comportarà una injecció de 500.000€

‘Compra a la Vila’ vol ser un incentiu de consum per donar suport als petits comerços i a les PIMES de la vila que han hagut de tancar portes temporalment durant els mesos de la pandèmia.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort han presentat aquesta campanya que sota el lema ‘Compra a la Vila’ vol ser un incentiu de consum per donar suport als petits comerços i a les PIMES de la vila que han hagut de tancar portes temporalment durant els mesos de la pandèmia.

Joan Manel Montfort explicava que és el primer cop que una campanya d’aquest tipus es fa a Catalunya, i que consisteix en que l’Ajuntament posarà a disposició uns xecs de compra per un valor màxim de 50€ que podran adquirir les persones majors d’edat empadronades a Vilafranca. Montfort remarcava que la campanya suposa per l’Ajuntament una aportació directa de 175.000€, però que l’estimació és que pot tenir un impacte en l’economia de la vila de 500.000€.

En aquests moments des de l’Ajuntament es fa una crida als prop de 1.200 establiments que es considera que podrien acollir-se a la campanya per tal que es posin en contacte amb l’àrea de promoció econòmica per apuntar-s’hi.

Pere Regull per la seva banda ha posat en valor el fet que és una acció que s’impulsa des de l’administració per tal de donar suport a un col·lectiu que ha patit força els tres mesos més durs de la pandèmia.

És un exemple paradigmàtic d’impuls públic al comerç i el consum local, segons remarcava l’alcalde.

En el desenvolupament de la campanya hi ha participat també la Fundació Pinnae, que fa una aportació econòmica i que de fet és qui va proposar a l’Ajuntament tirar endavant una iniciativa com aquesta que ja es du a terme en alguns municipis del País Basc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: