Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llibreries preparen amb il·lusió i incertesa la festa del llibre i la rosa del dia 23

La festa es va traslladar del 23 d’abril al 23 de juliol a causa de l’estat d’alarma; i la incertesa de la situació actual fa que les llibreries encarin amb neguit aquesta celebració.

La propera setmana està previst que se celebri a Vilafranca la festa del llibre i la rosa, que s’ha organitzat amb la intenció de substituir la diada de Sant Jordi que aquest 2020 es va suspendre a causa de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia.
Les dues principals llibreries vilafranquines afronten amb il·lusió i també incertesa aquesta cita per dijous de la propera setmana. Des de La Cultural es mostren convençuts que val la pena fer aquesta celebració, i mirar de recuperar un esdeveniment públic en una any en que potser no se’n podran fer gaires.
Després de tres mesos de tancament, consideren que pot ser una bona manera de donar suport a les llibreries. Des de la Cultural expliquen que tenen voluntat de ser a la rambla amb una parada el 23 de juliol, tenint clar que serà un any diferent i amb dimensions més petites que altres.
Enguany la festa del llibre i la rosa es farà en horari de tarda-nit, començant a les 5 de la tarda i fins a la mitjanit. I des de les llibreries hi ha el neguit de veure com respondrà la gent, ja que és en ple estiu i en època de vacances.
Des de l’Odissea, apunten que aquest any no tenen pensant posar parada a la rambla, i que només instal·laran parada davant de la llibreria.
Tot i la incertesa de la situació, valoren molt positivament el fet de convocar aquesta festa del llibre.
Pel que fa a previsions de vendes, caldrà veure quines son les tendències, ja que habitualment a l’estiu la gent prefereix llibres més fàcils de llegir i que no convidin tant a la reflexió com potser és habitual per Sant Jordi. La novel·la negre i la novel·la històrica acostumen a tenir més presència els mesos d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: