Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de Sant Julià col·labora amb els establiments per potenciar el comerç

Es vol donar suport al comerç i els professionals del barri facilitant que puguin fer arribar els seus productes i promocions, i que al mateix temps els veïns tinguin més present el comerç del barri.

Durant aquests temps de confinament i preveient la nova realitat, la
Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià ha treballat en un projecte que ja venien preparant des de feia un temps i que vol ser una connexió entre els establiments i professionals del barri i els associats.
El projecte proposa als establiments i professionals, molts dels quals ja son socis col·laboradors, signar un conveni amb l’Associació que permeti oferir avantatges a tots els associats, alhora que es publicitària a les xarxes que te l’Entitat els noms i ofertes que ells disposen al seu abast. El president de l’Associació Lluís Montané, comentava que alguns establiments oferiran descomptes directes, altres faran promocions o sorteigs, tot en funció de les seves característiques.
La resposta, segons Montané, està sent molt positiva i des de l’Associació esperen que serveixi per promocionar els establiments i professionals que hi ha al barri. Consideren que és una bona manera d’auto ajudar-se.
En aquests moments l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià té més de 370 socis i compta amb la col·laboració d’un centenar d’establiments i professionals que desenvolupen la seva activitat al barri.
La campanya s’ha engegat ara i s’allargarà fins el juny de 2021, amb la voluntat d’anar-la revisant i continuar-la si es considera per les parts implicades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: