Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Sant Sadurní deté una persona per robatori amb força

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge al carrer Salvador Espriu.

La matinada de diumenge la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia va detenir un home de 24 anys, que respon a les inicials A.H., com a presumpte autor d’un robatori amb força a un immoble del carrer Salvador Espriu.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 4 de la matinada, quan una patrulla de la Policia local va observar dues persones a la porta de l’immoble, les quals van marxar corrent quan van veure el vehicle policial.

Els agents van observar que el pany de l’immoble havia estat forçat i que hi havia part d’una alarma al terra i van iniciar la persecució dels presumptes lladres, que va acabar amb la detenció d’un d’ells. Durant l´escorcoll els agents li van trobar eines i part del pany trencat, fet que va suposar la seva detenció. Els Mossos d’Esquadra el van traslladar a les seves dependències perquè passés a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: