Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau vol donar resposta a les necessitats dels joves davant l’impacte de la pandèmia

La principal novetat és que, agafant l’experiència virtual del confinament, serà una programació mixta: física i telemàtica.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, acompanyat pel cap del servei de Joventut, Rubén Calvo, i per la responsable de l’Espai jove La Nau, Núria Albornà, han presentat la que serà la nova programació d’estiu de La Nau. La principal novetat és que, agafant l’experiència virtual del confinament, serà una programació mixta: física i telemàtica.

D’aquesta manera, la «identitat virtual de La Nau» es consolida i arriba a l’equipament per quedar-se i complementar la programació presencial.

Per la seva banda, Rubén Calvo donava a conèixer els tres objectius amb què s’ha treballat la programació tenint en compte la nova realitat social dels joves arran de la pandèmia de la COVID-19. En primer lloc, el benestar personal; en segon lloc, donar eines, coneixements i recursos per enfrontar-se a un futur incert i millorar els processos d’emancipació que s’han vist afectats per la crisi; i finalment, oferir espais segurs de socialització i lleure saludable. Calvo remarcava que es vol recuperar el contacte amb els i les joves durant l’estiu, però probablement la programació de tardor també girarà al voltant d’aquests tres eixos.

Per la seva banda, Núria Albornà explicava que, com l’any passat s’ofereix una programació diferenciada per a adolescents de 13 a 17 anys i per a joves de 16 a 30 anys i híbrida. Com a novetat, per als adolescents s’ofereix el Campus Jove La Nau, una proposta que ofereix 40 places a joves de 1r a 4t d’ESO en dos torns de dues setmanes: del 20 al 31 de juliol i del 3 al 14 d’agost. L’activitat, que serà gratuïta, es farà els matins de 10 a 13.30h i posarà el focus en el benestar emocional i el món digital.

Totes les activitats, tant presencials com virtuals, són gratuïtes i les inscripcions es poden fer al web joventut.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: