Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió de la Verema té gairebé enllestit el protocol per evitar el contagi de la Covid-19

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que presideix la Comissió de la Verema enguany de forma excepcional, n’ha parlat al ‘Diàlegs amb l’alcalde’ de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Al programa ‘Diàlegs amb l’alcalde’ de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, que s’emet aquest divendres a les 14.30h (per tele i ràdio) amb reposicions a les 18.30h i 23:30h, Pere Regull ha donat a conèixer l’última hora del protocol que s’establirà aquestes properes setmanes durant la verema, per evitar la proliferació de la covid-19 amb l’arribada de temporers a la comarca.

L’operatiu ja està gairebé enllestit. De cara a principis de la setmana vinent, es repartiran les instruccions i consignes a seguir a tots els actors implicats. Aquesta informació en forma de tríptic, inclourà també un número de telèfon d’emergència per si hi ha algun dubte o incidència. Regull remarcava que la normativa serà clara i concisa per evitar confusions.

També s’habilitaran diversos espais de manera preventiva. Un d’aquests serà per els positius asímptomàtics o bé amb símptomes lleus que no requereixin ingrés hospitalari. També l’alberg estarà obert per acollir aquells que arribin sense feina i se’ls farà una prova PCR abans d’accedir-hi.

També s’està buscant un espai per ubicar aquelles persones que, tot i donar negatiu a la prova, hagin estat en contacte amb un positiu i cal que estiguin confinades.

La Comissió de la Verema és un ens que, des de fa més de 25 anys, aglutina un ampli ventall d’institucions i organitzacions. A la comissió hi ha sindicats de treballadors, organitzacions agràries i representants de l’administració pública. La seva funció és el treball concertat amb motiu de la collita del raïm, la finalitat del qual és que aquesta es desenvolupi en les millors condicions possibles per als treballadors, els viticultors i la ciutadania de Vilafranca i de la comarca del l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: