Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana que s’augmenti la freqüència de busos a Barcelona mentre durin les obres a la R4

Creuen que el que ha de fer l’Ajuntament és avançar-se i oferir alternatives per pal·liar l’impacte que puguin tenir les obres cap als usuaris.

ERC ha volgut tornar a situar un dels temes que ha anat tractant darrerament al ple municipal, la qüestió sobre els trens de la R4 que passen per Vilafranca. En una roda de premsa a l’estació de Renfe, els republicans han fet referència a les obres que començaran el proper 25 de juliol i finalitzaran al mes de novembre i que obliguen a tallar la circulació de trens entre Martorell i Sant Sadurní. Pere Sàbat explicava com afectaran aquestes obres als usuaris.
Creuen que el que ha de fer l’Ajuntament és avançar-se i oferir alternatives per pal·liar l’impacte que puguin tenir les obres cap als usuaris. Els republicans proposen augmentar la freqüència de busos directes entre Vilafranca i Barcelona.
Demanen doncs que l’Ajuntament pacti amb la Generalitat per a ampliar la xarxa de busos directes. Diuen que no es pot permetre que el cotxe privat recuperi espai a la via pública, sinó que s’ha de potenciar una alternativa més sostenible com és el transport públic. Els republicans portaran una moció al respecte el proper ple municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: