Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa el servei alternatiu de l’R4 entre les estacions de Sant Sadurní i Martorell

Aquest tall en la circulació està causat per les obres d’adequació del túnel de Martorell, necessàries per a la construcció del Corredor Mediterrani.

Des del passat 25 de juliol i fins el proper 15 de novembre, la línia R4, amb pas per Vilafranca, pateix una alteració del servei entre les estacions de Sant Sadurní i Martorell. Un tram que durant aquests mesos es realitza mitjançant un servei alternatiu de bus directe entre les dues estacions.

D’aquesta manera, els usuaris que així ho necessitin, hauran de mostrar el seu corresponent bitllet validat, per acreditar que precisen l’ús del servei.

Ja sigui direcció Sant Vicenç de Calders, o direcció Manresa, aquells trajectes que passen entre aquestes estacions, hauran de fer servir aquest servei de bus. D’altra banda, aquells viatgers amb destinació Gelida, estació situada entre Sant Sadurní i Martorell, també disposen d’un servei de bus addicional que connecta exclusivament amb aquesta localitat.

Alguns usuaris es mostraven satisfets amb el funcionament del servei aquest dilluns. En canvi, dissabte al matí, a Sant Sadurní, els passatgers posaven de manifest els problemes sorgits durant el primer dia del servei alternatiu en funcionament reclamant, entre d’altres, “més informació” pel que fa als horaris o “una major freqüència de pas”.

Durant aquests mesos, el temps de desplaçament serà superior a l’habitual. Aquests serveis alternatius estan senyalitzats i a les estacions es pot trobar un equip d’informadors que podran solucionar qualsevol dubte. Recordem que aquestes alteracions són causades per les obres d’adequació del túnel de Martorell, necessàries per a la construcció del Corredor Mediterrani.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: