Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els esplais i els caus de Vilafranca preparen diverses propostes de lleure per a l’estiu

Després d’un curs atípic, les entitats de lleure vilafranquines encaren l’estiu amb tota mena de propostes pels infants i joves. Ha estat un any sense activitat durant el tercer trimestre degut a la pandèmia del coronavirus.

L’agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix, amb seu al Tívoli, ha anul·lat les seves previsions i ofereixen un seguit d’activitats alternatives entre 3 i el 14 d’agost. Es faran durant el dia i els infants aniran a dormir a casa excepte el 8 i 9 d’agost que han planificat un bivac.

El nou cau de Vilafranca, l’agrumanent escolta La Canadenca, també ha anul·lat les propostes habituals d’estiu i preparen un cap de setmana d’activitats diurnes de cara al cap de setmana de l’1 i el 2 d’agost. 

El GEP manté l’estada de colònies a Penyafort, organitzades per torns, i també els campaments. El procés d’inscripció d’enguany incorporava novetats. 

El MIV també manté colònies i campaments previstos per la primera quinzena d’agost i que, enguany, seran estàtics. Les inscripcions estan obertes i han notat un lleuger descens dels infants que atribueixen al fet de no haver pogut estar amb la canalla durant el tercer trimestre i, per tant, no han pogut fidelitzar els indecisos.

Esplais i caus encaren un estiu atípic, però amb energia i ganes per fer gaudir-lo als infants i joves. Estan al peu del canó, un cop més, demostrant que l’educació en el lleure és més important i imprescindible que mai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: