Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dur mascareta és obligatori a Catalunya, també quan es pugui mantenir la distància

Així ho va anunciar aquest dimecres a la tarda la portaveu del Govern de la Generalitat, Meritxell Budó, un cop va acabar la reunió del Procicat en la qual es va prendre aquesta mesura.

Des d’aquest dijous, les persones majors de 6 anys estan obligades a portar la mascareta en la via pública, també en els espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.

Amb l’entrada en vigor d’aquesta mesura, el govern pretén frenar el ritme de contagis de coronavirus, que ha obligat, per exemple, a confinar perimetralment la comarca del Segrià, on ja hi ha 15 brots actius.

Les sancions per no portar la mascareta seran de 100 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: