Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Confirmat el calendari de l’OK Lliga 2020/2021

L’OK Lliga començarà el cap de setmana de l’26 i 27 de setembre, i el 10 d’octubre serà el torn de l’OK Lliga Plata.

Ja hi ha data oficial. L’OK Lliga començarà el cap de setmana de l’26 i 27 de setembre i acabarà el 29 de maig, en una competició que torna al format de tots contra tots. Pel que fa als descensos baixaran quatre equips, mentre que l’11è i el 12è classificat disputaran una eliminatòria de promoció amb anada i tornada.

L’OK Lliga Plata començarà el 10 d’octubre de 2020 i finalitzarà el 8 de maig de 2021. D’aquesta categoria ascendiran els dos primers de cada grup (nord i sud) i els segons disputaran l’eliminatòria de promoció el 5 i 13 de juny, amb un format d’anada i tornada.

El cap de setmana del 6 i 7 de febrer es disputarà la Copa de la Princesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: