Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de dilluns es podran adquirir els VilaFrancs

La campanya ‘Compra VilaFrancs, fes comerç de proximitat’ és un pla de xoc enfocat al sector comercial “potent i engrescador” per dinamitzar el comerç.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé Bordes, van presentar aquest dimecres la imatge de la campanya “Compra amb VilaFrancs, fes comerç de proximitat” i la plataforma telemàtica per adquirir els VilaFrancs, uns xecs de compra per un import de fins a 50€ que la ciutadania podrà adquirir només abonant 30€. Els 20€ restants, els regala l’Ajuntament amb el suport de l’establiment. És a dir, l’import global del xec es finança en un 60% pel consumidor, en un 35% per l’Ajuntament i en un 5% pel comerç adherit i que es beneficiarà de la compra. Els xecs podran ser de 20, de tal manera que el ciutadà n’aporta 12; i de 30 €, aportant-se el ciutadà un total de 18.

Joan Manel Montfort recordava que la campanya “Compra VilaFrancs, fes comerç de proximitat” és un pla de xoc enfocat al sector comercial “potent i engrescador per dinamitzar el comerç que es va veure obligat a tancar per la pandèmia de la COVID-19.

La plataforma telemàtica per adquirir els VilaFrancs i perquè els establiments s’hi puguin adherir penja de l’enllaç vilafranca.cat/vilafrancs. Des d’allà es podran adquirir els xecs de forma ràpida, còmoda i fiable. El ciutadà es podrà imprimir el xec o descarregar-se’l al mòbil on, mitjançant un codi QR, l’establiment podrà fer-ne la comprovació de la validesa. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha remarcat que es tracta d’una campanya pionera a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: