Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca organitza activitats per a infants les tardes de juliol sota el lema ‘Vilaestiueja’

En total es preparen més de 40 activitats que s’adrecen a infants de 0 a 12 anys, i que volen omplir d’activitat les tardes d’estiu del mes de juliol.

La regidora d’Educació Txell Montserrat i l’alcalde Pere Regull han presentat aquest dimarts al matí aquesta proposta educativa i de lleure que vol omplir d’activitats les tardes del mes de juliol. Montserrat ha remarcat que la intenció és que sigui un complement al que ja s’ofereix des dels casals d’estiu als matins, adreçada a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies. En total seran més de 40 propostes de diferents àmbits.
Per participar-hi cal fer reserva prèvia, que s’ha de gestionar a través de la web de l’ajuntament a l’apartat Vilaestiueja que serà operatiu a partir d’aquest 1 de juliol. Les primeres activitats es faran el dilluns 6 de juliol, i s’aniran fent de dilluns a divendres durant tot el mes.
Pere Regull per la seva banda destacava el fet que es tracta d’anar recuperant poc a poc activitats que ajudin a recuperar una certa normalitat. En aquest sentit va voler agrair també la participació de totes les entitats que ajuden a mantenir les activitats.
Les activitats son gratuïtes, amb la voluntat de fer-les el màxim d’accessibles a tota la població, però sí cal fer reserva prèvia a la web per controlar l’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: