Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP aconsegueix l’autorització perquè els tractors circulin per l’Eix Diagonal

Unió de Pagesos aconsegueix l’autorització de Territori perquè els tractors circulin per l’Eix Diagonal fins el 20 d’octubre.

Unió de Pagesos ha aconseguit l’autorització del Departament de Territori i Sostenibilitat perquè puguin circular tractors per la C-15 entre Igualada i Puigdàlber, en els dos sentits, des del 26 de juny fins al 20 d’octubre, coincidint amb les setmanes de la collita de cereal i la verema. El sindicat ha denunciat reiteradament que la prohibició suposa més temps de trajecte, i més risc, perquè en molts casos s’ha de circular per carreteres estretes, amb revolts pronunciats i poca visibilitat. A més, les vies alternatives passen per dins dels nuclis urbans dels municipis.
Unió de Pagesos va reclamar, en les al·legacions al projecte de millora general i condicionament de la C-15, presentades al gener del 2019, que les obres d’aquesta carretera tinguin en compte que hi puguin circular els tractors i vehicles agraris en tots els trams. El sindicat proposa millores en els trams de la via de servei on actualment hi ha problemes per a la circulació dels tractors. En el tram de Sant Pere Riudebitlles a Capellades, on per l’orografia del terreny no hi pot haver via de servei, Unió de Pagesos ha proposat vies alternatives que el projecte ha de millorar per tal de fer-hi viable la circulació amb vehicles agrícoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: