Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reobre l’Espai Muntanya de Sant Jaume

Reobre l’Espai Muntanya de Sant Jaume

S’hi podrà accedir amb reserva prèvia, la qual es pot realitzar pels canals habituals. Els grups hauran de ser d’un màxim de 15 persones i es demana responsabilitat a tothom.

L’Espai muntanya de Sant Jaume, gestionat per la cooperativa Entrem-hi, reobre les seves portes a partir d’aquest proper dissabte 6 de juny en el seu horari habitual els dissabtes, diumenges i festius, de 10h a 19h. S’hi podrà accedir amb reserva prèvia, la qual es pot realitzar pels canals habituals. Els grups hauran de ser d’un màxim de 15 persones i es demana responsabilitat a tothom per garantir el distanciament social i el rentat freqüent de mans. Els espais comuns i els lavabos tindran una elevada freqüència de neteja, per garantir les mesures sanitàries del moment actual.

Foto: Maria Rosa Ferré.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: