Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un centenar de persones han participat a la manifestació de l’orgull LGTBI

Aquest dia serveix per recordar els fets produïts a Stonewall el 1969, a la ciutat de Nova York, que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual.

Aquest diumenge 28 de juny, Vilafranca va acollir una sèrie d’activitats en el marc del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Els actes d’aquest diumenge estaven organitzats pel Comitè 28J, que és un nou col·lectiu popular assembleari. La Maria Blanch i la Laia Gili en són dues de les integrants.

El punt de trobada era la Plaça de la Vila. Des de les 19h els assitents van començar a preparar les pancartes i materials per a la manifestació que estava prevista a les 8 del vespre. Va començar amb la lectura d’un manifest i després van iniciar un recorregut pels carrers del centre de la vila fins al Casal Popular, on es va fer un sopar de carmanyola i la projecció del documental ‘Paris is burning’. La idea és visibilitzar la lluita LGTBI.

Des de l’Ajuntament, es va penjar la bandera al balcó i es va pintar un pas de vianants amb els colors de l’Orgull LGTBI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: