Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Generalitat no preveu que l’Alt Penedès i el Garraf passin dilluns a la fase 3

La Generalitat no preveu que l’Alt Penedès i el Garraf passin dilluns a la fase 3

La proposta s’ha donat a conèixer el mateix dia que l’Alt Penedès i el Garraf s’han integrat a la regió de Barcelona per qüestions de mobilitat.

La Generalitat proposarà al govern espanyol que les regions sanitàries de Girona i la Catalunya Central passin a la fase 3 del desconfinament dilluns que ve, dia 15 de juny. D’aquesta manera, si el ministeri de Sanitat dona el vistiplau a la proposta de Salut, aquestes dues regions sanitàries se sumarien al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i l’Aran, que continuarien a la fase 3.

D’altra banda, la regió sanitària de Lleida, la de la ciutat de Barcelona i les metropolitanes Nord i Sud es mantindrien a la fase 2 a la qual han entrat aquest dilluns. Juntament amb Barcelona i les regions metropolitanes, també continuarien en fase 2 el Garraf i l’Alt Penedès, que aquest dilluns s’han reintegrat dins d’aquesta zona per qüestions de mobilitat.

No es descarta que, al llarg de la setmana, la proposta pugui variar, si els indicadors sobre l’evolució de la pandèmia són favorables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: