Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP tramita subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits en el PGJ

Les subvencions s’emmarquen en el marc del pla de xoc de mesures urgents complementàries per fer front a la COVID-19 i van adreçades a joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, dona suport a les persones que vulguin optar a aquesta línia de subvencions de la Generalitat.

S’adrecen a les persones joves, de 18 a 29 anys, que abans de donar-se d’alta com a treballadors autònoms estaven inscrites al Programa de Garantia Juvenil. L’alta d’autònom s’ha d’haver fet entre l’1 de setembre de 2019 i el 15 de setembre de 2020.

L’import màxim de la subvenció és de 10.000 € si es compleix un període de permanència de 12 mesos ininterromputs d’alta com a autònom.

Les sol·licituds s’han de tramitar telemàticament. Per rebre més informació sobre aquestes subvencions, cal telefonar al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 938 900 000 ext. 130 i 135) o enviar un correu electrònic a l’adreça . Si cal, des del Servei de Creació d’Empreses es donarà cita prèvia per fer una consulta presencial.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: