Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç del Foix es reactiva amb una nova campanya de fidelització aquest estiu

El premi serà enguany un únic talonari, valorat en 900 euros, per tal que es puguin gastar en els establiments associats a Comerç del Foix.

La nova normalitat imposada enguany pel Covid19 ha obligat l’associació Comerç del Foix a reconvertir la tradicional campanya d’estiu en una iniciativa que continuarà premiant la fidelitat dels compradors i buscarà la captació de nous clients, tant locals com de fora del municipi.
A partir del 27 de juny fins al 19 de juliol i per setè any consecutiu es portarà a terme una campanya d’Estiu, enguany sota el lema ‘El Comerç del Foix, ens reactivem’.
La campanya consistirà en un únic premi d’un talonari, valorat en 900€, per gastar en productes i serveis de les botigues associades. Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop d’un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig del talonari, que es podrà gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.
El sorteig serà el dia 19 de juliol a les dependències de l’associació i es comunicarà el mateix dia coincidint amb el ball de lluïment de la festa major dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: